donderdag 23 januari 2014

Couture: Elie Saab Spring 2014


De couture shows zijn in volle gang en het ene modehuis heeft nog meer zijn best gedaan dan de ander. Elke collectie heeft hier en daar haar charme en die van Elie Saab is naar mijn idee goed te zien. Wauw, Wat een mooie collectie vol details! Elk ontwerp is een kunstwerk en ik zou best wel één van deze jurken in mijn bezit willen hebben ook al is het maar voor één avondje.

Een collectie vol vrouwelijke, opvallende en fijne ontwerpen. De modellen die over de catwalk paraderen lijken wel stuk voor stuk prinsessen en ondanks dat ze er niet zo vrolijk bij kijken denk ik dat minstens de helft van deze modellen vast wel met jurk en al de show zouden willen verlaten.

Benieuwd waarom ik zo enthousiast ben? Ik heb hier onder mijn favorieten op een rij gezet en dat zijn er een hele hoop... ;-)

bron

Geen opmerkingen:

Een reactie posten