maandag 13 januari 2014

Alexander McQueen Menswear Fall 2014


Een nieuw jaar vol nieuwe kansen, maar ook vol nieuwe mode! De "Fashion Weeks" zijn weer van start gegaan en terwijl Londen druk aan het opruimen is na al dat modespektakel is in Milaan het modefeest pas net begonnen. Ondanks dat Londen al aan de beurt is geweest, wil ik toch graag een show met jullie delen. Namelijk de menswear van Alexander McQueen één van mijn lievelingsmerken.


Alexander McQueen, ik denk dat eigenlijk gelijk aan theatrale taferelen, alleen viel dat dit keer reuze mee. Ondanks dat ze zich hebben "ingehouden", zie je wel hier en daar een opvallende twist. De collectie is erg donker en bestaat naast zwart ook uit grijze items met gouden, witte en babyrozen details.


Lange donkere jassen worden afgewisseld met stoere jackes, beprinten shirts en er zijn zelfs rokken te zien in deze stoere mannelijke collectie. Naja echte rokken, het heeft meer iets weg van een kilt. De modellen komen op als soort van zombie's met hier en daar een verdwaalde veer in hun haar. Ondanks dat ik dat niet helemaal begrijp vind ik het wel een mooie collectie en klopt het plaatje wel. Ik ben enthousiast over de collectie en er zitten genoeg opvallende, trendy en mooie eyecatcher tussen die goed draagbaar zijn.
bron


Wat vind jij van de menswear collectie van Alexander McQueen?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten