vrijdag 6 december 2013

Trend: Glitter


Sinterklaas is nog maar net over de grens en ondanks dat het gister tijdens pakjesavond vast en zeker gezellig is geweest bij iedereen ga ik het vandaag over een trend hebben die toch meer bij de Kerstman past. Namelijk een trend waar je van gaat stralen, namelijk de glitter trend!


Glitter, ik vind het super leuk en helemaal als het einde van het jaar inzicht is. We mogen de kerstboom weer versieren en buiten zijn overal gezellige lampjes. Naast dat we het huis versieren met glitter, mogen we ons zelf ook niet vergeten. Een beetje glitter en glam misstaat bijna niemand en kan naast feestelijk ook erg chique staan.


Je hebt verschillende kleding en accessoires met een vleugje of een heleboel glitter. Van fijne glitter tot grove paillette of allemaal stenen. Eigenlijk is er zoveel verkrijgbaar dat je door het bomen het bos niet meer zult zien. Hoe fijner en donkerder de glitter hoe subtieler hij zal zijn in je outfit. Wil je nou voor subtiel gaan maar toch wel een beetje opvallen. Kies bijv, voor een item met paillette in een donkere kleur. Als je wilt opvallen kan je natuurlijk de glitter zo gek en zo kleurrijk mogelijk dragen.Ook op beauty gebied kan je alle kanten op met glitter en pailletten. Je hebt al een mooie glitter look met hier en daar wat losse glitters, maar zoals je ziet op de foto werken pailletten ook erg mooi. En niet alleen de ogen mogen stralen ook de lippen kunnen best wat glans gebruiken.

 bron

Glitter is leuk en om jullie een beetje op weg te helpen heb ik na een lange tijd eindelijk weer een shoppingpage gemaakt! Ik vond van alles met glitter, zo kan je bijv. stijlvol je krullen met glitter-rollers zetten of de blits maken met een glitter blazer.

top €71,20 ASOS/ boots €93,15 Shellys London/ cap €14,- River Island
rok €78,- Topshop/ oorbellen €4,- New Look
schoenen 32,20 ASOS/ rollers €33,- River Island
riem €5,- New Look/ clutch 41,10 ASOS/ blazer 115,10


Wat vind jij van de glitter trend?

2 opmerkingen: