vrijdag 27 december 2013

OOTD: Comfy Christmas


He wat jammer! Kerstmis is alweer voorbij en derde kerstdag bestaat jammer genoeg niet. Om toch nog even in de kerststemming te blijven laat ik jullie vandaag mijn outfit zien die ik (gister) tweede Kerstdag aan had.


Op tweede Kerstdag koos ik voor comfy maar toch feestelijk. Natuurlijk is het leuk om je in een mooie galajurk te hijsen, maar ik had daar deze kerst sowieso niet veel zin in. Gister ging ik al wat netter dan normaal de deur uit en tweede Kerstdag leek me de perfecte dag om een "Comfy Christmas" outfit te dragen. Want waarom zou je, je helemaal insnoeren om er leuk uit te zien, terwijl je prima comfy en trendy kerst kan vieren?


Het was even na denken, maar naar mijn idee mag het resultaat er wezen. Van de week kocht ik dit mooie gemĂȘleerde vest bij de H&M en zo warm als hij eruit ziet, is hij ook. Hij is lekker oversized en heeft driekwart mouwen. Onder het vest draag ik een blouse van Primark die ik een paar jaar geleden in Londen scoorde. Het kraag je vol met zilveren kraaltjes is de kers op m'n outfit.

vest - H&M
blouse - Primark
velvet legging - H&M
schoenen - Dr. Martens

Om mijn comfy look helemaal af te maken, draag ik een velvet legging in plaats van een broek en mijn stoere Dr. Martens maken het geheel wat casual. Velvet is trouwens voor de feestdagen perfect. Het zit lekker en oogt ook erg chique en feestelijk. Qua make up heb ik bijna de zelfde look als eerste Kerstdag, alleen mijn lippen hebben een andere kleur.

Ik ben benieuwd wat jullie tweede kerstdag hebben dragen. Gingen jullie voor de galajurk of ook voor comfy?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten