dinsdag 3 december 2013

New in: Genuine Leather Shopper


"Mam, ik moet je wat vertellen.. Ik ben verliefd.." moeder: "O, ja is dat zo?" "JAAA OP MIJN NIEUWE SHOPPER!!!"

Je kent het vast wel en je hebt er vast ook wel eens last van dat je stapelverliefd word op een jas, broek, ketting, huis, stoel, lipstick, telefoon of iets anders wat je heel graag wilt hebben, maar dat er iets is waardoor het je tegen houdt om het te kopen. Nou heb ik dat eigenlijk naast dat ik graag shop ook best wel vaak. Ik vind winkelen leuk, maar hele grote bedragen zal je mij niet zomaar uit zien geven en dat heb ik dan ook echt niet gedaan voor deze deze. Deze JOEKEL van een mooie shopper.


Het begon allemaal een jaar geleden toen deze tas binnen kwam bij ons in de winkel. Veelte duur naar mijn idee en ik hoopte dat hij snel in de sale zou komen. Dagen werden weken en weken werden maanden en nu bijna een jaar later stonden er nog steeds een paar tassen zielig en alleen te wezen omdat ik niet de enige was die ze te prijzig vond... Maar toen opeens was het moment daar. Één van mijn collega's plakte tot mijn verbazing eindelijk een kortingssticker op het prijskaartje! Lang heb ik er niet over nagedacht en bemachten snel een exemplaar.


Vanaf nu ben ik in het bezit van deze super mooie, stevige, trendy en handige leder shopper! Hij is lekker groot en heeft naast een groot vak een klein vak waar je, je telefoon en andere prullaria kwijt kunt. Ik ga hem gebruiken voor school, want ik kan een hele hoop erin meenemen en omdat ik vaak A3 papier meeneem, is deze shopper echt perfect. ( Een A3 schetsboek past er namelijk precies in )


Deze leder shopper kan je vinden bij de Heren afdeling van de H&M en is vanaf nu in de sale. Jammer genoeg is hij niet te koop in de webshop, maar wie weet heb je nog een kansje bij een H&M bij jou in de buurt.


Ben jij ook wel eens verliefd op een te duur item en heb je het toen gekocht of heb je net zoals ik gewacht tot hij in de sale was?

2 opmerkingen: