woensdag 4 december 2013

NAKEDBUTSAFE: THAT'S SOME DREAM


Ik ben een internetverslaafde, zonder zou ik echt niet kunnen. Uren kan ik rond surfen om opzoek te gaan, naar de mooiste en inspirerendste afbeeldingen, met als voorkeur mode en beauty. En ondanks dat ik niet zonder het internet kan, kan ik ook niet zonder de oude vertrouwde tijdschriften...

Het liefst eentje met veel foto's en weinig tekst. Dit is niet alleen omdat ik niet zo van lezen hou, maar ook omdat ik het gewoon leuk vind om naar mooie editorials te kijken. Één van mijn lievelingstijdschriften is NAKEDBUTSAFE. Waarom? Omdat hij precies aan mijn eisen voldoet. Lekker veel foto's en weinig tekst. Mode, beauty en kunst worden samen één in dit tijdschrift en dat is iets wat ik erg leuk vind. 

Jammer genoeg komen er niet veel uitgave per jaar uit, maar zo net voor de feestdagen is er natuurlijk wel een. Om alvast een tipje van de sluier te laten zien, heb ik een mooie editorial weten te bemachtigen waar ik al helemaal blij van word. bron

Bekijk jij ook graag veel afbeeldingen in een tijdschrift of ga jij liever voor de tekst?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten