zaterdag 7 december 2013

M.I.A. x Versus Versace


Één van mijn tofste concerten die ik ook heb bijgewoond is die wel van M.I.A. En ondanks dat ik de laatste tijd helemaal niet naar haar muziek luister vind ik haar nog steeds erg leuk. Ze wordt steeds bekender en ondanks dat ze al een creatieve verschijning was, behoort ze nu toch echt wel tot de hipsters. Misschien vind ik dit wel iets minder omdat het nu wat te commercieel word, maar ach begrijpelijk is het wel.

Over commercieel gesproken, maar natuurlijk wel erg leuk. Een jaar geleden had ik het al over een samenwerking tussen Versace en de zangeres en sinds een kleine maand kan je, je kledingkast upgraden met een M.I.A. x Versus Versace item.


De collectie bestaat uit 14 looks, voor zowel vrouwen als mannen. Dat het een hysterische boel zou worden vol prints en kleuren had ik wel verwacht, maar eigenlijk heeft ze zich naar mijn idee nog best in gehouden.


Groen, zwart, geel, wit en roze zijn wel de kleuren die je veel ziet in de collectie. Ronde vormen worden afgewisseld met hoekige en altijd al het verschil willen zien tussen rustige drukte en drukke drukte op een kledingstuk. In deze collectie bevinden zich de perfecte voorbeelden.

Om eerlijk te zijn vind ik niet allemaal even leuk, maar dit komt denk ik ook omdat het een wirwar aan prints is en daardoor heb ik geen overzicht. Draag je nou één item van deze collectie, dan is het denk ik al voldoende om de blits te maken en ik denk dat ik het dan leuker vind.

Ik ben benieuwd wat jullie van de collectie vinden en of jullie dit zouden dragen. 
Geen opmerkingen:

Een reactie posten