vrijdag 13 december 2013

MEN: Pom-pom Beanie Trend


Brrrrr!!!! Wat een kou, mijn oren vriezen er af en mijn handen zijn net ijsblokken en dan te bedenken dat het nog kouder gaat worden. Ik wil daar liever nog niet aan denken en om me toch nog iets warm te houden beginnen mijn beanie en ik beste vriendinnen te worden.

Dat bij de dames de beanie een favoriete accessoire is dit najaar wisten we al lang, maar ook bij de heren is hij niet meer weg te denken. Een "gewone" beanie is al lang niet meer goed genoeg voor de trendy man, want tegenwoordig draagt de modebewuste man dit najaar namelijk een "Pom-pom Beanie".


Vroegâh, heb je ze vast wel eens gemaakt, een pom-pom. Anno 2013/2014 is hij weer helemaal terug van weg geweest en hipper dan ooit. Stoere, trendy mannen dragen de populaire beanie met pom-pom maar al te graag en langzaam zie je ze dan ook steeds vaker terug komen in het straatbeeld.


Je hebt de pom-pom beanie in verschillende kleuren, maten en soorten. Net zoals bij de "gewone" beanie kan je hem gewoon boven op je hoofd dragen, maar ook is de "lazy" stijl (je laat de beanie iets afzakken) erg geliefd. Voor elke typ is er wel een geschikt model te vinden en dat blijkt maar weer uit de enorme keuze die je hebt. Ik heb in tijden niet zoveel items bij elkaar gevonden, maar het kiezen werd zo lastig dat ik maar liefst 15 leuke pom-pom beanie's voor je op een rij heb staan.

1. €27,50 Supremebeing 2. €32,50 The Hundreds 3. €13,70 ASOS 4. €27,40 ASOS 5. €12,30 New Look
6. €35,- The Hundreds 7. €14,- Topman 8. €31,50 Carhatt 9. €27,40 Hype 10. €32,50 Rockwell
11. €5,95 New Look 12. €14,- Topman 13. €37,50 The Hundreds 14. €45,20 The Qiuet Life 15. €12,30 New Look

Zoals je ziet zijn er pom-pom beanie's in verschillende prijsklasse en het is dus een prima cadeau voor de komende feestdagen. Heb je nog niks voor je vriend of broer(tje) dan is het misschien wel een goed idee om een pom-pom beanie cadeau te geven. Dan weet je zeker dat hij tijdens de ijskoude winterdagen er warm en trendy bij loopt.


Ondanks dat deze trend geliefd is bij de heren kunnen wij dames natuurlijk ook met zo'n gezellig bolletje op ons hoofd rond lopen. Weer eens wat anders, dan een standaard beanie en het geeft net een speelsere uitstraling. Je kan er natuurlijk eentje voor jezelf kopen, maar ach als je er toch eentje voor iemand onder de kerstboom legt kan je die net zo goed even lenen. ;-)


Wat vind jij van de pom-pom beanie trend?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten