woensdag 18 december 2013

Lookbook: Costes "Christmas"


Precies een week geleden vertelde ik jullie over de lancering van de webshop van Costes. Sinds het bestaan van deze winkel kan ik het niet laten om even binnen te stappen en omdat ik graag de laatste ins & outs wil weten van deze winkel kwam ik tijdens het surfen het lookbook voor de komende winter en feestdagen tegen. Ik ben de beroerdste niet en wil natuurlijk de mooie stijlvolle beelden laten zien.


Zwart en wit spelen een grote rol in de huidige collectie en naast dat je veel klassieke items voorbij ziet komen, heeft de stoere chick ook genoeg keuze. Wat ook erg opvalt is dat er veel verschillende materialen zijn gebruikt. Van tricot tot wol en van leder tot kant. De collectie is stijlvol, maar heeft hier en daar ook zeker een rauw randje.bron


Wat vind jij van het lookbook van Costes?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten