dinsdag 31 december 2013

Jaaroverzicht 2013


Het duurt niet lang meer en dan mogen we weer onze glazen met champagne laten klinken terwijl we elkaar een gelukkig nieuwjaar wensen. Heb je de oliebollen als in huis en ligt je outfit voor deze feestelijke nacht al klaar? Of je nou op deze vragen ja of nee antwoord maakt eigenlijk niet heel veel uit, want je hebt vast wel even tijd om het jaaroverzicht van Did You C.. te bekijken. Eens kijken wat ik allemaal heb uitgespookt op deze blog en wat nou eigenlijk de hoogte punten waren.


Did You C.., het is en blijft mijn mode-babytje en ik werk er nog steeds met plezier aan. Ik geef toe dat ik dit jaar dat niet elke dag deed vanwege drukte van school en andere zaken. Om toch het plezier te houden in schrijven koos ik er daarom soms bewust voor om een dag niets te posten omdat dit anders te kosten ging van de blogberichten. Het moet natuurlijk wel leuk blijven voor jullie maar ook voor mezelf. :-)


Een van de hoogte punten waar ik het al eerste over wil hebben is wel de lancering van mijn nieuwe logo. Ik ben er nog steeds apetrots op en vind hem nog onwijs gaaf. Alle credits gaan naar mijn lieve vriendinnetje My Hong die dit ontwerp heeft gemaakt. 


In maart verscheen dan eindelijk het eerste blogbericht waarin ik een blik achter de schermen liet zien. In de maandelijkse Did You C.. laat ik zien wat ik nog meer doe dan alleen maar bloggen en hierdoor leren jullie me een stukje beter kennen. Ook in 2014 zal dit natuurlijk terug komen!


Er waren heel wat trends in 2013 die je op deze blog voorbij hebt zien komen. Dit jaar heb ik dan ook verschillende besproken en dat deed ik met veel plezier. Van "neon" tot "pied de poule" en van opvallende "statement necklaces" tot "boyfriend coats". Je hebt vast en zeker wel gezien wat mijn favorieten trends waren van 2013, want die zag je vanzelf terug in de OOTD's. Welke trends waren jou favoriet in 2013?


OOTD's! Die waren er in 2013 een stuk meer dan daar voor en natuurlijk als klapper na mijn verjaardag een week lang Chamali's in verschillende outfits. OOTD's vind ik wel leuk, maar zullen niet zo snel dagelijks terug komen, omdat ik nog veel meer wil laten zien aan jullie dan alleen mezelf. ;-) Natuurlijk zal de OOTD en trouwens ook de FOTD een terugkomend onderwerpen zijn in 2014.


Dit was maar een kleine greep uit 2013, want er is veel meer gebeurd op Did You C.. Echte plannen zoals ik vorig jaar had, heb ik eigenlijk voor 2014 niet. Ik ga gewoon lekker verder met schrijven en ik merk dan ook wel dat ik stukje bij beetje meer mensen bereik. Zoals ik al wel eerder heb belooft zal ik weer de draad oppakken qua structureel blogberichten posten en weer actief zijn op social media. Wat misschien wel een leuk idee is, is om meer video's te posten in plaats van blogberichten met tekst. Lijkt jullie dat ook leuk? Laat het me weten in een comment of wie weet heb je nog wel een ander leuk idee wat je graag terug wilt zien op Did You C..

Ik wil jullie heel erg bedanken voor het bezoeken van mijn blog in 2013 en ik hoop natuurlijk dat jullie in 2014 ook weer een kijkje komen nemen. Alvast gelukkig nieuwjaar en maak er een gezellig feestje van!

Liefs Chamali

Geen opmerkingen:

Een reactie posten