woensdag 25 december 2013

FOTD: 1e Kerstdag


Merry Christmas Everybody!! Vandaag mogen we er weer tip top uit zien met hier en daar wat meer glitter en glamour dan normaal. Kerstmis doet naast de boom ook de mensen stralen. Je kan dat natuurlijk laten zien door middel van je outfit maar vergeet je make up look ook niet een extra boost te geven.


Pfff! Wat moet ik nou weer aan met kerst?! Elk jaar stel ik mezelf weer de zelfde vraag. Uiteindelijk ging ik voor het opvallende metallic fake fur jasje wat ik ook met mijn verjaardag aan had en naast mijn nieuwe statement necklace is mijn outfit classic black. Maar genoeg over mijn outfit, want vandaag gaat het over mijn make up look.


Zilver! Dat werd mijn basis voor deze basic, maar toch feestelijke smokey eye. Deze kleur past namelijk perfect bij mijn jasje. Ik heb express mijn ogen niet al te donker gemaakt, om ze zo meer te laten "stralen". Voor een extra frisse blik koos ik om nog wat extra wit aan de binnenkant van mijn oog toe te voegen. Is dit nou nog te weinig naar jou idee, zet dan een wit lijntje in je waterlijn in plaats van zwart. Ik koos trouwens gewoon voor zwart en maakte de oog look voor de rest ook af met een liquid eyeliner wing.


Dit najaar kan je er niet omheen en ook tijdens kerst kan ik eigenlijk zonder. Ik draag graag cherry lipstick en ook op eerste kerstdag vond ik het een goede gelegenheid om deze donker rode liptint weer eens op te doen. Jammer genoeg zie je op de foto niet helemaal hoe donker hij is, want hij is namelijk iets roder en donkerder. Echte kers(t)-lippen!Wat voor make up look draag jij tijdens de kerst?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten