zondag 29 december 2013

Did You C.. december


Zo, het jaar zit er alweer bijna op en vandaag is het de laatste keer dat er in 2013 een Did You C.. online komt. Ik geef toe, december was voor mij nou niet echt een actieve maand op blog en overige social media gebied. Maar ik ga je vanaf deze plek nu beloven dat in 2014 er weer verandering in gaat komen. Een nieuw jaar dus een nieuwe start, maar zo ver is het nog niet eerst gaan we eens kijken wat ik in december heb uitgespookt.
Ik heb hier eigenlijk weinig tot geen woorden voor.. Ik vond het gewoon een grappig plaatje.. En zo begon ik december met een glimlach. :-)


December, de maand vol feestdagen met in het begin het feest voor alle kleine en (hele) grote kinderen. Ik ging last minute nog opzoek naar cadeautjes en tot mijn verbazing kon ik voor iedereen wel wat leuks vinden. Ik vind Sinterklaas altijd erg leuk en gezellig en vier het dit jaar zelfs meerdere keren. Aanstaande dinsdag sluit ik zelfs het jaar af met een Sinterklaasfeestje. (Vanwege te drukke agenda's ;-) )Na vaak gekeken te hebben op de webshop van &otherstories deed ik dan eindelijk mijn eerste bestelling. Een super warme, zachte en mooie fluffy sweater. Ik zal er snel eens een OOTD mee maken, dan kunnen jullie hem bewonderen.


Ik bestelde de  Miss Lipgloss goodiebox, waar o.a. ook een nagelset in zat van Sensantionails. Ik was al vanaf de zomer erg benieuwd naar deze manier van nagels lakken en ik ben erg enthousiast. Een nadeel is wel dat het wel even een klusje is om de gel-nagellak er weer af te halen..


Ook dit jaar heb ik weer kerstboom vol neon roze en witte kerstballen!


Mistletoe <3


Het was weer eens tijd voor een FOTD en eerste Kerstdag liet ik jullie dan ook mijn make up look zien die ik die dag droeg. Wat vinden jullie trouwens van mijn geweldige nieuwe statement necklace? Je ziet hem niet zo heel erg goed, maar ik kan je vertellen dat het echt een plaatje is. Ik ben er erg blij mee!


Het was de bedoeling dat dit weekend een filmpje online zou komen.. Jammer genoeg miste ik een stuk waardoor ik dat nog even opnieuw moet filmen.. Ik hoop dat hij voor het nieuwe jaar alsnog online komt, ik heb namelijk deze dagen niet de tijd gehad om het te kunnen fixen.


Dit was hem dan weer de Did You C.. van december. Ondanks dat hij niet zo lang en uitgebreid was al de vorige versie's hoop ik dat je hem als nog leuk vind. In januari komt er natuurlijk weer eentje online, maar kan je niet zo lang wachten, volg me dan via instagram en blijf zo up to date. (@didyouc)

Fijn weekend verder!
X

Geen opmerkingen:

Een reactie posten