donderdag 12 december 2013

C4CVintage presents: FILL A BAG!


Het is koud en de feestdagen komen eraan. Een perfect moment om weer eens goed te gaan shoppen en opzoek te gaan naar een toffe outfit voor deze koude en straks feestelijke dagen. Ik heb goed nieuws, want C4CVintage heeft weer een super leuk shopping event voor je in petto, namelijk FILL A BAG.


Kilo Sales, als paddenstoelen komen ze uit de grond en als eerste organisator van deze populaire manier van vintage winkelen vonden ze het weer eens tijd voor wat nieuws. Geen gedoe meer met die weegschalen en moeilijk rekenen. Aanstaande zaterdag kan je pakken wat je pakken kunt tijdens FILL A BAG.


Wat is FILL A BAG precies? Het concept is eigenlijk heel erg simpel. Je krijgt een tas bij binnenkomst, waar je alles wat je leuk vind in mag stoppen. ( Tip: Laat grote tassen en trolly's thuis, deze mogen niet mee naar binnen en moet je afgeven bij de gaderobe.) Zo zijn erg mooie fake fur jassen, stoere jeans, warme sweaters en ga zo maar even door. Als je tas vol is kan je natuurlijk voor een tweede gaan, maar je mag natuurlijk ook gelijk betalen. Een hele tas vol kost máár €15,- en dat is sowieso meer dan een kilo kleding!

En alsof dit niet genoeg is, is er nog een etage vol super hippe vintage kleding. Vintage Wearhouse tovert namelijk een verdieping om tot "winkel", met de mooiste vintage die je per stuk voor een betaalbare prijs kan komen shoppen. Wauw! Dit word echt een top dag vol vintage fashion! Ik vind het super jammer dat ik er niet naar toe kan gaan, maar ik hoop natuurlijk dat jullie mij zaterdag avond kunnen vertellen hoe het was.


Ben je ook zo enthousiast als ik? Dat snap ik best! Dit super leuke event bevindt zich weer in het vertrouwde TrouwAmsterdam en kost je naast de zakken vol kleding die je wil kopen, maar €2,- entree. Wil je graag de eerste zijn, dan kan je ook online een VIP entree kopen voor €7,50. *klik*

Ik ga er vanuit dat het weer een feestje wordt. Shoppen is nog nooit zo goedkoop geweest!

Wanneer: zaterdag 14 december

Waar: TrouwAmsterdam Wibautstraat 127

Opening VIP: 11.00 - 13.00

Opening: 13.00 - 17.00

Geen opmerkingen:

Een reactie posten