vrijdag 20 december 2013

ASOS: Party Dresses Sale


Tijdens de feestdagen mag je lekker uitpakken en je mag daarom ook al je glitter en glam weer uit de kast halen. Misschien weet je al lang wat je tijdens de kerstdagen aan wilt trekken, maar heb je toevallig ook al bedacht wat je tijdens de jaarwisseling aan doet.


SALE! Alle winkels hebben zo rond kerst en oud & nieuw volop sale en niet alleen de winkels doen hun best om voor de laagste prijzen van de laatste collectie af te komen, ook de webshops doen mee met dit low-budget-shop-festijn!


Je kan voor kleine prijsjes hele mooie items scoren. Niet iedereen houdt van sale-shoppen, maar ik vind het altijd wel leuk om de perfecte outfit te scoren voor weinig. Één van mijn lievelings webshops heeft ook weer dit moment van het jaar volop sale en omdat je bestelling die je vandaag nog zou maken denk ik niet meer voor de kerst binnen zal komen heb ik een paar mooie party dresses op een rij gezet, die je tijdens de jaarwisseling laat stralen. Want tijdens de oud & nieuw is het natuurlijk ook de bedoeling dat je fashionable 2013 verlaat en 2014 trendy binnen stapt.

van links naar rechts
€41,10 River Island/ €38,35 ASOS/ €45,20 ASOS/ €86,30 Lipsy
€51,50 ASOS/ €62,35 ASOS/ €267,15 Alice McCall/ €61,20 ASOS
€37,70 Lipsy/ €95,90 River Island/ €98,60 ASOS/ €49,30 ASOS

Er waren zoveel mooie jurken en dit is dan ook maar een kleine selectie. Naast dat ASOS ook hun eigen merk verkoopt, verkopen ze ook andere merken. Dus genoeg stijlen, waarvan er vast wel eentje jou aanspreekt. Alle jurken zijn onder de €100,- die ik heb geselecteerd op één na, omdat ik deze zo schattig en apart vond dat ik hem wel wou laten zien.

Heb je nog geen outfit voor de feestdagen en wil je een mooie jurk scoren, dan moet je zeker even een kijkje nemen op www.asos.com. Met deze glinsterende jurken ga je sowieso knallend en stralend het nieuwe jaar in.


Wat draag jij tijdens oud & nieuw?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten