dinsdag 12 november 2013

Trend: Socks n Slides (WHY?!)


Soms zijn er van die trends, die ik echt niet maar dan ook echt helemaal niet begrijp. Één van de trends die weer terug van eigenlijk nooit helemaal weggeweest is, is de verschrikkelijke witte sportsokken in blauwe slippers trend. WAAROM?!! Ik was echt even in een soort van shock toen ik dit weer voorbij zag komen op het world wide web...


Op de camping zijn ze denk ik wel het populairst. De (blauwe) instap-slippers waar je beruchte witte sportsokken in "hoort" te dragen. Mening vader en broer hebben een paar in hun bezit en ik ben toch eigenlijk best wel blij dat mijn vader nooit aan deze "hype" heeft meegedaan. (Of moet je nu wat opbiechten?)


Terwijl ik hoopte en ik denk wel meer mensen, dat deze alles behalve sexy slippers niet zo snel meer het daglicht zou zien (behalve dan op de camping), dacht alleen Adidas daar heel anders over en bracht nieuw leven in deze old school schoeisel. Begrijpen doe ik het niet, maar er zijn heel wat mensen die deze trend anno 2013 oppikken en het graag met deze makkelijk stappers gezien willen worden.


Het zal dan wel fashionable zijn alleen kan ik er met mijn hoofd niet bij. Ach, smaken verschillen en dit is zeker niet de mijne. Ik heb niks tegen slippers, maar deze zijn perfect voor bij het zwembad of inderdaad op de camping, maar laat dan sowieso die sokken thuis.


Dat ik deze trend niet begrijp is denk ik best raar, want de verschillende mensen in de modewereld snappen hem wel degelijk. Zo ook de stylist (Eline Svahn) die de editorial van Interview Magazines stijlde, want die wist een hele serie af te stijlen met deze bekenden slippers. Misschien dat iemand het nog aan me uit kan leggen en wie weet vind ik het over een paar maanden wel een geweldige trend en zie je mij over straat lopen met een paar slippers aan en bijpassende witte sportsokken. Alleen denk ik dat, dat echt wel een hele kleine kans is...


Wat vind jij van de socks n slides trend?

1 opmerking: