donderdag 21 november 2013

Trend: Polka Dot


Al jaren lang is deze print erg populair in de modewereld, ik heb het over de polka dot. Een print die naast de streep eigenlijk tot de basic's horen en waar je echt wel één of meerdere items van in je kast moet hebben liggen. De polka dot kan en mag ook in 2013/2014 gedragen worden.


Trends komen en gaan, maar de polka dot blijft altijd bestaan, haha. Of het nou lente, zomer, herfst of winter is, deze tijdloze print blijft terug komen.


De polka dot zie je in verschillende kleuren, maar de zwart en witte variant blijft toch de klassieker. Daarnaast wordt de polka dot ook bedrukt op transparante stoffen, waardoor dit een chique uitstraling geeft en dus perfect te dragen tijdens de feestdagen.


Je kan de polka dot op verschillende manieren combineren. Wil je voor een klassieke look gaan, combineer dan je zwart/wit polka dot met rood, dit werkt altijd erg goed. Vind je dit nou helemaal niks, dan kan je er natuurlijk ook er voor kiezen om hem te combineren met een neon tint of juist met denim.

Ik draag de polka dot graag zo zag je hem van de week al een keer voorbij komen in een OOTD. Wat vind jij van de polka dot?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten