zondag 17 november 2013

Stephen Jones x Christmas Barbie


Ondanks dat Sinterklaas nog geen 24 uur in ons land is, kom ik vandaag toch met een klein kerst-nieuwtje. De fabulous Barbie heeft het weer eens voor elkaar, een bekende ontwerper heeft namelijk weer een paar nieuwe items ontworpen om zo haar garderobe nog meer te vullen. Dit keer is het de hoedenmaker Stephen Jones, die de populaire pop maar liefst 5 nieuwe outfits geeft voor de kerst.


De outfits van Barbie bestaan uit mini, maxi en cocktail jurken, met een originele en christmas-twist. Volgens Stephen hebben de pop en hij de zelfde ontwerpvisie. Ze houden namelijk allebei van traditie maar zijn ook bezig met de toekomst.


Elk ontwerp heeft een eigen "thema". Zo is er o.a. een rendier Barbie, sneeuw Barbie en een kerstboom Barbie. Alle vijf de exemplaren zijn vanaf nu te koop bij Selfridges en kosten maar liefst €300,- per stuk. Niet goedkoop als zeg ik het zelf voor deze kleine vriendin, maar dan heb je wel een exclusief cadeautje voor onder de kerstboom of wie weet brengt Sinterklaas en zijn pieten er wel eentje voor je mee. Leuk zijn ze wel, maar of ik er nou graag eentje zou willen hebben..Wat vind jij van de 5 Christmas Barbie's? 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten