woensdag 20 november 2013

OOTD: Warm & Comfi


Vandaag heb ik maar een "kleine" OOTD voor jullie, want ik had niet zoveel tijd om veel foto's te maken. Maar dit betekend natuurlijk niet dat ik niet mijn best heb gedaan. ;-)


Je ziet het goed, vandaag bestaat mijn outfit niet hoofdzakelijk alleen maar uit de kleur zwart. Ik ga vandaag voor burgundy kleur en gebroken wit. De tregging die ik draag is lekker comfi en perfect voor een dag zoals vandaag. Ik mag namelijk weer de hele dag naar school en dan draag ik graag iets makkelijks. De hartjes en de stipjes die op de tregging zitten, zijn van fluweel en zijn een leuk detail.


Overal zie je ze, de fluffy truien, vesten, jasjes en ga zo maar door. Ik hou van deze trend, dit omdat het natuurlijk lekker zacht is, maar ook omdat het zo lekker warm zit. Ik kan wel wonen in een kledingstuk van deze stof.

trui - H&M
tregging - Primark
boots - Dolcis
ketting - Primark
Warm en comfi, dat zijn eigenlijk wel de twee woorden die bij deze outfit passen. Laat de schooldag maar beginnen, ik ben er klaar voor!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten