vrijdag 22 november 2013

OOTD: Velvet skater skirt


Een maand geleden vertelde ik jullie over de velvet trend en sinds ik het bestaan weet van deze trend vind ik hem super leuk. Naast wat leggings heb ik ook deze leuke skater skirt met vintage look weten te bemachtigen, tijdens de sale van River Island. Ondanks dat deze stijl helemaal hip is, gooit River Island hem in de uitverkoop, snap jij het nog? Ik vond het natuurlijk niet erg, want voor een paar euro was mijn kledingkast weer een eyecatcher rijker.
De skater skirt valt goed op met haar rozen en het was dan ook wel even nadenken met wat ik hem zou combineren. Nou vind ik het altijd wel leuk om prints met elkaar te mixen en omdat ik het gister over de polka dot trend had, leek het me wel leuk om die op een andere manier te laten zien dan dat ik van de week al deed. Met deze mooie top van H&M ziet de polka dot er een stuk klassieker/feestelijker uit en is hij minder aanwezig, maar draag je toch niet een saai basic item.


Omdat de transparante top alleen wat te koud is, draag ik er een lekker warm, zacht en fluffy vest overheen. Deze maakt de look wat minder klassiek en geeft het meer een casual-randje. Een perfect item om dit najaar in je kast hebben, want je kan met dit vest eindeloos combineren. Dit geld trouwens ook voor de overige items, want je kan de skater skirt bijv. ook heel stoer stijlen.

fluffy vest - H&M
polka dot top - H&M
skater skirt - River Island
schoenen - Primark
ketting - Primark

Hou jij ook zo van de velvet trend?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten