zaterdag 23 november 2013

OOTD: Those boots are made for walking


Een paar maanden geleden scoorde ik deze super stoere en opvallende boots van Primark en omdat ik één kleur niet genoeg vond, kocht ik later de zwarte versie erbij. Omdat je de zwarte al een paar keer voorbij hebt zien komen, heb ik vandaag mijn rode aangetrokken om zo te laten zien hoe ik die combineer.Ik dacht ik ga weer eens voor wat kleur op deze laatste zaterdag van de maand. Ik kocht deze crop top/trui vorige week bij de H&M en de kleur vind ik erg mooi. Hij is een beetje mosterdgeel/groen, een kleur die je niet vaak ziet in de winkel. Daaronder draag ik mijn één van mijn lievelings broeken, namelijk de leder look jeans van ZARA. Deze broeken zitten altijd zo fijn en blijven ook erg mooi, iets wat niet bij elke leder look jeans het geval is.Omdat mijn outfit nog al basic is, heb ik voor een opvallende statement ketting gekozen met gouden en zilveren studs. Het rode draad wat door de ketting zit is een leuk detail en dezelfde kleur komt terug in mijn schoenen.

trui - H&M
broek - ZARA
boots - Primark
ketting - Albert Cuyp markt
Een makkelijk outfit, die prima is voor de zaterdag en toch modieus is. Ik ben erg blij met mijn mooie trui en ik hoop dan ook dat hij niet te snel gaat pillen, want jammer genoeg gebeurd dit wel vaak bij dit soort truien. Morgen is alweer de laatste OOTD, de tijd gaat snel! Voor nu wil ik jullie nog een fijn weekend wensen.

1 opmerking: