maandag 11 november 2013

OOTD: Simpsons skirt


Van de zomer zag ik deze rok al in de winkel hangen, maar omdat ik dacht dat als ik hem aan zou trekken alle hoofdjes zouden veranderen in enorme waterhoofden nam ik de stap niet om hem te passen. We zijn nu al een aantal maanden verder en nog steeds lonkte deze eyecatcher van een rok naar mij en ik gaf hem eindelijk een kans en paste hem.


Mijn angst voor mislukte hoofden op mijn kont was helemaal nergens voor nodig, want het rokje zat perfect en de gezellige Simpsons waren niet vervormt.


Als het weer wat kouder begint te worden, kleed ik me steeds vaker in zwart en grijs. Deze twee kleuren zijn één van mijn liefste vriendinnen tijdens de winterdagen, maar omdat ik ook graag kleur draag probeer ik dat dan ook terug te laten komen, dus vandaar dat een beetje geel in deze look geen kwaad kon.

Omdat mijn Simpsons rok een echte eyecatcher is en mag zijn in mijn outfit, heb ik de rest lekker simpel gehouden en het afgestijld met mijn Dr. Martens en studs beanie.


Dat zwart niet saai hoeft te zijn, is iets waar ik zeker achter sta. Een goed voorbeeld is een van mijn favorieten items van dit najaar namelijk, mijn fluffly trui. Hij is lekker warm en daarnaast eens wat anders dan een standaard zwarte trui. Ik draag hem vrij vaak en ook erg graag. Als het maar iets koud begint te worden vind ik het wel een goed excuus om met deze knuffel-trui rond te lopen.

trui - Primark
rok - Ephat Survival of the Phattest
legging - Primark
beanie - H&M
schoenen - Dr. Martens 

Deze look is lekker comfi en prima om de gure dagen door te komen. Daarnaast is hij ook lekker simpel, maar naar mijn idee echt niet saai. Ik ben blij dat ik de Simpsons rok heb gepast en ik zal hem dan ook vaak dragen. Wil je nou ook graag zo'n trendy rok, wat ik best begrijp want hij is erg tof. Klik dan even hier *klik* of neem een kijkje bij de offline store van Ephat op de Nieuwe Nieuwstraat 29 in Amsterdam. Je kan er natuurlijk ook voor kiezen om een echte Jeremy Scott te kopen, maar daar heb ik het geld niet voor...


Wat vind jij van de Simpsons rok?

1 opmerking: