donderdag 21 november 2013

OOTD: Furry meets Leopard


Brrr..., Wat een kou zeg en dan te bedenken dat dit pas het begin is. Ik had voor vandaag een leuke outfit in mijn hoofd, maar ik was blij dat ik mijn vintage furry coat aan kon doen, want een panty dragen met deze kou is eigenlijk geen doen, mits hij 120 denier is. Jammer genoeg was de mijne niet zo dik..
Als je me volgt via Instagram, had je vorige week al de print van deze sweater voorbij zien komen. Ik mocht vorige week wat eerder weg bij mijn werk en ik kon het niet laten om even de ZARA binnen te stappen. Ik zag genoeg leuke dingen, maar ging met alleen deze sweater de deur uit. Ik combineer hem met een blouse van de Primark, waardoor je een kraagje ziet al klein detail.


Zonder een beanie kan je eigenlijk de kou niet trotseren en ik ben dan ook wel blij dat ik na maanden wachten eindelijk m'n BOY beanie kan dragen. Van de zomer in Londen spotte ik dit knal blauwe exemplaar en ondanks dat het 30 graden was wou ik hem erg graag hebben. De man in de winkel verklaarde me voor gek en niet eens omdat ik een beanie kocht met dat weer, maar meer omdat ik een beanie wou met de tekst BOY. Daar kon een meisje niet mee gaan lopen vond hij, maar ach wat maakt mij het nou uit wat hij daar van vindt. ;-)

vintage furry coat - Portobello Road Market (Londen)
leopard sweater - ZARA
blouse - Primark
short  - CoolCat
boots - Primark
BOY beanie - local shop (Londen)

De beanie is niet het enige item wat uit Londen komt, want ook de vintage furry coat kocht ik aan de andere kant van het water. Nu ik er zo over schrijf kan ik niet wachten om weer snel een keer naar Londen te gaan, ik vind het zo leuk daar en shoppen kan je daar toch echt als de beste!


Wat vind jij van de OOTD van vandaag?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten