dinsdag 19 november 2013

OOTD: The Day After..


Back to reality, vandaag is het geen feest meer en moet er weer huiswerk worden gemaakt. Iedereen is aan het werk en mijn beste vriendin was vandaag dan ook mijn statief die mij heeft geholpen met de foto's maken voor de tweede OOTD van deze week. :-)


Zwart, ik kan er geen afstand van doen en daarom zal je vast en zeker deze kleur vaker voorbij zien komen in de OOTD's van deze week. Dit keer is de look wat minder donker dan gister, want de fel groene rok steekt goed af.Deze strech rok heb ik al jaren, maar draag ik steeds nog met veel plezier. Het voordeel van deze rok is dan je hem zowel maxi als mini kan dragen. Handig! Toen ik de foto's had genomen viel het me opeens op dat ik wel heel veel van de Primark aan had. Zowel de blazer, blouse en ook de schoenen zijn van deze modeketen. Het is dan ook wel duidelijk dat ik graag winkel bij deze soms chaotische maar toch leuke winkel!


Mijn ketting die om te zoenen is, heb je van de zomer al een keer voorbij zien komen, maar ik kon het niet laten om hem nog een keer te gebruiken in een OOTD. Hij blijft leuk en leuke opvallende ketting maakt je outfit altijd net een beetje meer af..

blazer - Primark
blouse - Primark
rok - Pieces
panty - H&M
schoenen - Primark
ketting - H&M
De outfit vandaag is donker, maar heeft wel hier en daar wat kleur. Ben je toevallig benieuwd naar wat voor lipstick ik op de foto's draag? Neem dan morgen een kijkje voor de review en natuurlijk voor de derde OOTD.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten