maandag 18 november 2013

OOTD: Birthday


Tadaaa!! De eerste OOTD van deze week is een feit. Met als spitsafbijter mijn oufit die ik draag tijdens deze feestelijke dag, mijn verjaardag!


Vandaag ben ik vooral in het zwart, maar dat niet omdat ik het niet leuk vind dat ik jarig ben. Dit deed ik namelijk expres om zo mijn mooie metallic fake fur jasje lekker te laten uitspringen als echte eyecatcher.


Ondanks dat mijn broek zwart is, is hij alles behalve saai. Want als je goed kijkt zie je in zwart fluweel dat er een luipaardprint op zit. Zwart, simpel maar zeker ook eens wat anders en geeft het een stoer randje. Net zoals de leuke pistol boots die je al een paar keer voorbij zag komen in OOTD's. Mijn blouse is trouwens ook niet zomaar een blouse, er zitten mooie vouwtjes in.

metallic fake fur jasje - H&M
blouse - Monki
leopard skinny - Primark
pistol boots - Dr. Adams
ketting - Primark

Zoals je ziet sta ik bij een vlag, niet zomaar een vlag.. Dit is de vlag van mijn geboorteland Sri Lanka, waar ik geboren ben en als kleine baby opgehaald ben door mijn lieve Nederlandse ouders. Voor de gene die het nog niet wisten, ik ben geadopteerd. Elk jaar met mijn verjaardag wordt de vlag van Sri Lanka opgehangen, om zo ook mijn geboorteland bij deze feestelijk dag te betrekken. Een geschikte accessoire voor mijn OOTD van vandaag, dacht ik zo.

Dit was hem dan weer, ik ga weer snel verder feesten.

Liefs Chamali

Geen opmerkingen:

Een reactie posten