zondag 24 november 2013

OOTD: Again Black & White


Aan alles komt een einde, zo ook aan de serie OOTD's van deze week. Elke dag stond er een outfit voor je klaar en vandaag zijn we bij de laatste aangekomen. Dit betekend natuurlijk niet dat ik nooit meer een OOTD zal plaatsen, natuurlijk komen die wel weer terug. Alleen een hele week lang zal dit jaar niet meer gebeuren. ;-)Daar is die weer, mijn leuke fluffy vest van de H&M. Zoals ik van de week al eerder vertelde is hij erg zacht en zit hij lekker warm. Vandaag combineer ik hem met een mooie top van Primark, waar een reliĆ«f op zit en als detail steentjes om de hals heeft, zodat je geen ketting hoeft te dragen. 


Ik vind dit een feestelijke look, die best netjes is maar ook zo hier een daar een casual uitstraling heeft. Zo draag ik in plaats van een broek een mooie zwarte velvet legging afgestyled met stoere boots.


Het fijne aan een velvet legging vind ik dat hij naast dat ze erg leuk en mooi zijn, ze ook lekker dik zijn en je ze daarom prima als "broek" kan dragen. Een rokje of jurk kan je er ook overheen dragen, alleen als dit een strak model is, zal hij omhoog kruipen en dat is alles behalve fijn. (Ik spreek jammer genoeg uit ervaring)

vest - H&M
top - Primark
velvet legging - H&M
boots - Dolcis
ring - Fashionology
Dit was het dan de laatste van de serie, ik ben benieuwd welke outfit jullie het leukste vonden. Ik zal het best gaan missen, om elke keer weer een OOTD online te zetten. Eens kijken of ik volgend jaar weer eens een week lang outfit's online ga zetten. Een goed idee of niet?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten