woensdag 6 november 2013

New in: Fashionology Black Druzy Casing Ring


Over een paar weken ben ik weer jarig, maar ondanks dat ik nog even moet wachten kreeg ik gister al mijn eerste cadeau. Namelijk deze hele mooie ring van Fashionology. Een echte eyecatcher aan je vinger, waar je een mooie statement mee kan maken.Fahionology is Nederlands merk, die veel mooie handgemaakte zilveren sieraden verkoopt met verschillende stenen. De steen van deze ring is zwart/grijs en glinstert je al in de verte tegemoet. Het leuke aan deze ring vind ik dat hij niet glad gepolijst is, waardoor hij een stoere look heeft.


De Druzy Casing ring is te combineren met andere ringen, maar kan je ook prima zonder dragen. Want alleen maakt hij ook al genoeg indruk.

Ik ben erg blij  met dit mooie cadeau en je zal hem vast ook wel een keer terug zien in een OOTD.


www.fashionology.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten