donderdag 14 november 2013

Isabel Marant pour H&M


Vandaag is het dan eindelijk zover, de verkoop van de collectie van Isabel Marant in samenwerking met H&M gaat eindelijk van start. Lig je nu voor de winkel of sla jij dit spektakel liever over? Vorig jaar was ik er als een echte vroege vogel bij, maar dit jaar blijf ik nog even lekker in mijn bedje liggen.


Er bevinden echte musthaves in de collectie die ik best graag zou willen hebben, maar niet graag genoeg. Ook valt het me op dat de prijzen van sommige items een stuk lager zijn dan de vorige collectie's in samenwerking met een modehuis of ligt dit aan mij? Zo heb je al die hele mooie lussen trui voor €99,- en een mooie oversize jas voor €149,-. Het is nog steeds niet, niks maar toch er zijn wel eens andere prijzen gehanteerd.

Mij zul je dus vandaag niet met een Isabel Marant tas voorbij zien paraderen. Ik ga van het weekend wel even kijken wat er over is en of er misschien nog wat leuks tussen zit. Ondertussen hou ik het bij kijken naar de simpele maar toch krachtige campagne beelden.
Wat vind jij van de Isabel Marant collectie voor H&M en heb jij er iets van gekocht?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten