zondag 3 november 2013

Inspiration: Tommy Ton #3


De laatste paar dagen heb ik de blog een beetje verwaarloosd. Dit omdat ik het erg druk had met mijn studie en overige zaken, daardoor kreeg je om de dag een blogbericht te lezen in plaats van elke dag. Omdat het altijd mijn bedoeling is geweest om op Did You C.. dagelijks nieuw materiaal te laten zien, ga we nu weer met een goede vaart en volle moed er tegen aan. Een nieuwe week vol nieuwe blogberichten en ik beloof plechtig dat deze week elke dag weer een leuk "nieuw" blogbericht online zal staan. ;-) Dus laten we gelijk maar met de deur in huis vallen.

Vandaag laat ik jullie weer een dosis street style inspiratie zien van Tommy Ton. Dé fashion fotograaf die laat zien dat de straat net zo goed een catwalk is. De beelden die te zien zijn, zijn o.a. genomen in Parijs en New York.

Enjoy!


bron

Geen opmerkingen:

Een reactie posten