vrijdag 22 november 2013

FOTD: Basic Look


Terwijl ik deze week steeds druk ben met mijn OOTD's, bedacht ik me dat ik ook wel weer eens een FOTD mocht plaatsen en omdat ik toch graag de oogschaduw van Flomar wou uitproberen was dit een perfect moment.


Als je me een keer tegen zou komen, zal je me 9 van de 10 keren zien met alleen een beetje mascara en een eyeliner wing. Ik heb de laatste tijd niet zoveel zin om allemaal feestjes op mijn ogen te laten afspelen, dus ik ga graag voor basic. Om toch maar eens wat anders te dragen dan alleen eyeliner koos ik er voor om vandaag ook maar eens aan de slag te gaan met de gebroken wit kleur van Flomar, die ik mixte met een kleur uit het Inglot freedom system palette. Op het bewegend ooglid draag ik Flomar en in de arcadeboog een mooie bruine kleur van Inglot.


Om toch wat kleur in mijn gezicht te krijgen koos ik voor een knal rode lipstick van YSL en natuurlijk een beetje blush op de wangen doet ook wonderen. Sinds ik de BB cream van Sleek in mijn bezit heb, draag ik eigenlijk alleen deze in plaats van andere foundation. Hij dekt precies goed genoeg en creƫert geen pannenkoek effect.


Alle producten op een rijtje die ik voor deze look heb gebruikt.

-Sleek BB cream medium
- Sleek concealer
- M.A.C matte bronze
- Collistar bronzo dorato nr. 5
- Sleek blush pinktini
- Rimmel oogpotlood exaggerate
- Miss Sporty waterproof eyeliner
- M.A.C mascara zoom waterfast lash
- Flomar oogschaduw LF21
- Inglot freedom system palette donker bruin
- Yves Saint Laurent lipstick rouge pur couture


Wat een hoop producten, als je dat zo allemaal bij elkaar ziet liggen. Oef, ik wil niet weten hoeveel het bij elkaar allemaal kost, maar zoals je ziet mix ik high end producten met low budget en dat scheelt natuurlijk ook een hoop.

Dit is mijn basic look, maar hoe draag jij graag je make up als je voor een basic look gaat?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten