zondag 24 november 2013

Did You C: november


Nog een week te gaan en dan beginnen we alweer aan de laatste maand van het jaar. Om november toch nog even in het zonnetje te zetten kijken we vandaag even terug naar de dingen die ik beleefde deze maand.


November was niet zomaar een maand, nee voor mij is november een feest maand, want ik ben dan jarig. Met Sinterklaas zorgen en Kerst dillema's in m'n achterhoofd moest ik ook nog van alles bedenken voor mijn verjaardag, alleen dit jaar had ik daar niet zoveel zin in. Ik ging voor less is more. Naast mijn verjaardag maakte ik natuurlijk nog meer leuke dingen mee, want eigenlijk moet elke dag een feestje zijn.


Het was nog maar een paar dagen november of de confetti lag al overal in mijn kamer. Dit was niet omdat er een feestje was, maar omdat ik voor het vak fotografie foto's aan het maken was. Één van die foto's kwam op Did You C.. online op mijn verjaardag.


Een OOTD bij de bushalte. De laatste tijd draag ik steeds meer dieren-prints, zo kan je me o.a. voorbij zien huppelen in deze dalmatiërs jas. *woef!*


Een paar jaar geleden droeg ik heel vaak ringen, alleen de laatste tijd eigenlijk een stuk minder. Ik vond mijn double ring van Primark weer ergens en combineerde die met een schattige infinity knucle ring. Ringen zijn toch wel erg leuk.


CHOCOLADE!!! Een paar maanden heb ik nauwelijks chocolade gegeten, maar in de maand november heb ik dit weer goed ingehaald. Zo at ik deze maand graag M&M's met pinda's erin. Nom..nom..nom..


Er gaat de laatste tijd geen maand voorbij, dat ik niet uiteten ga. Dit keer ging ik na lange tijd alleen samen met mijn grote/kleine zus uiteten bij het Mexicaanse restaurant Popocatepetl in Amersfoort. We namen de tapas en dat was erg lekker! 


Het resultaat van een uurtje eerder weg mogen bij mijn werk... Je zag deze super leuke sweater van ZARA van de week al in een OOTD. Hij is zo leuk en nu te koop in de winkel. :-)


Mijn laatste selfie als 23 jarige. Ik was helemaal gedoucht en in de chill mood, om mijn 24 jaar te verwelkomen.  "Hi There!"


Happy birthday!! Jeehhh ik was jarig en ik kreeg allemaal leuke cadeautjes, waaronder deze mooie passpiegel waar ik straks mijn outfit nog beter in kan bekijken. Een perfect verjaardagscadeau voor een fashionblogger.


Sjakie en de chocoladefabriek, een super leuke film en ik vind de oude versie uit 1971 veel leuker dan die van Tim Burton. Dit is zeker weten één van mijn lievelingsfilms.


En alsof we het nog niet genoeg over chocolade hebben gehad eindig ik deze Did You C.. november dan maar met chocolade. Dit is een kleine sneak peek van een filmpje wat hopelijk morgen online komt, met als hoofdrol chocoladeeee..

Dit was hem dan weer voor november en ik kan me alvast voorbereiden op december wat vast wel weer een drukke maar feestelijke maand zal worden. Wil je nou als eerste op de hoogte blijven en niks missen? Volg me dan via social media.

Instagram: @didyouc 
Twitter: @didyouc 
Facebook: www.facebook.nl/didyouc


Fijne zondag!
Liefs Chamali

Geen opmerkingen:

Een reactie posten