maandag 18 november 2013

Birthday


Twee violen en een trommel en een fluit...!! Woehooeee, ik ben vandaag jarig dus het is tijd voor taart, cadeautjes en een hoop gezelligheid. Vandaag vier ik mijn verjaardag met mijn familie en voor de rest heb ik eigenlijk geen plannen.

Omdat ik jarig ben, staat de blog natuurlijk ook in het teken van dit feest. Vorig jaar gaf ik jullie 23 mooie inspiratie afbeeldingen, maar dit jaar heb ik voor iets anders gekozen.


Ook op mijn 24 ste verjaardag wil ik jullie graag op iets leuks trakteren en dit keer zal ik dat in de vorm van blogberichten doen en niet zomaar blogberichten. Vanaf vandaag (18 november) tot en met zondag (24 november) zal er elke dag een OOTD online komen te staan + een gewoon blogbericht. Jeeehh!! Dat betekend dus een week lang twee blogberichten per dag.

Zo kan ik jullie elke dag laten zien hoe ik mijn kleding combineer en style en leren jullie me zo steeds een beetje, beter kennen. ;-) Ik hoop dat jullie het net zo leuk vinden als ik vind, ook al wordt het voor mij nog best een uitdaging want dat betekend een week lang er "super" leuk uitzien! Dat word wat..

Je kan de eerste OOTD vanmiddag rond 15.00 verwachten, met als spitsafbijter natuurlijk mijn verjaardag look. Heel veel lees en kijk plezier en natuurlijk een fijne week toegewenst!


Liefs Chamali

P.s: Wat voor outfit zou jij graag willen zien in deze week vol OOTD's?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten