woensdag 20 november 2013

Beauty: Flomar, LIGHTS OF FLOWERS collection


Van het weekend ging ik weer eens een ouderwets dagje winkelen in Amsterdam en ondanks dat ik heel graag kleding shop, shop ik de laatste jaren ook net zo graag make up. Nou kwam dat dit keer goed uit, want sinds 10 oktober is Amsterdam weer een make up-winkel rijker, namelijk van het merk Flomar.


Het begon voor Flomar allemaal in Miliaan, maar later werd Italiƫ verruild voor Turkije, waar sinds de dag van vandaag de mooie professionele producten vandaan komen. Het succes van Flomar begon allemaal met hun uitgebreide nagellak assortiment, maar later werd dit meer en sinds die tijd verkopen ze o.a. ook oogschaduw, foundation, gezichtsverzorging en make up tools.

Een bezoek aan deze winkel stond al op m'n lijstje en omdat ik eigenlijk nog nooit eerder van dit merk had gehoord, wist ik niet zo goed wat ik moest verwachten. De winkel bevindt zich op de Kalverstraat en is niet zo heel erg groot, maar precies groot genoeg om je wel goed te kunnen verplaatsten zonder iets omver te gooien. De collectie met nagellak viel gelijk op, wauw wat een kleuren! Ondanks dat heb ik hier niks van gekocht en keek ik even verder.

lipstick Precious €7,50 / €2,45

Natuurlijk ging ik niet zonder lege handen de winkel uit en kocht ik twee oogschaduws en een lipstick. Deze waren toevallig te vinden tussen de uitverkoop items, dus was ik voor een klein bedrag in het bezit van drie mooie producten. De "normale" prijzen zijn vergelijkbaar met loreal of bourjois, dus prima te betalen voor de gemiddelde shopper.


De producten die ik kocht zijn van de "LIGHTS OF FLOWERS" collectie. De lipstick die ik heb gekozen, heeft een rood oranje kleur. Op de foto ziet hij er roder uit dan dat hij is, want zoals je gister al zag bij de OOTD waar ik hem ook al droeg, is hij echt wel oranje. Hij doet me een beetje denken aan Lady Danger van M.A.C alleen dan met een zijde glans als finish. Hij smeert fijn en blijft goed zitten. Een prima frisse kleur die lekker opvalt en je lippen niet uitdroogt.F26 & F21 €9,95 / €2,95

Naast de lipstick kocht ik ook twee mooie shimmer eyeshadows in de kleuren licht blauw en gebroken wit. Wat me opviel was naast dat de pigment erg goed is, ook het formaat van de verpakking vrij groot is. Er zit maar liefst 5g in en dat vind ik best veel voor wat je er voor betaald.We zagen het 3D effect in de oogschaduws bij Catrice al en ook Flomar heeft dit mooie effect in hun oogschaduw verwerkt. Allebei de oogschaduws zijn metallic en zoals ik net al zei zitten vol pigment. Een perfecte toevoeging voor mijn stash dus. Voor als je het niet gelooft hier even de kleuren en de lipstick op een rij.


Wat me opviel was dat de oogschaduw vrij zacht was, waardoor je wel moet uitkijken na het gebruik want hierdoor ontstaat er wat fall out, maar niet zoveel om hem in de winkel te laten liggen. Hoe ik de kleuren wil gaan gebruiken zie je zeker een keer in een FOTD.

Heb je nou geen idee wat je aan de Sint, Kerstman of weet ik het wie moet vragen en hou je van make up? Geef ze dan de tip om even langs Flomar te gaan en ik weet zeker dat ze met iets leuks voor je komen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten