dinsdag 5 november 2013

Alek Wek


Jammer genoeg zie je ondanks dat we in 2013 leven niet zoveel bruine (top) modellen over de catwalk paraderen of in magazine's staan. Langzamerhand word hier gelukkig wel verandering in gemaakt, maar van mij mag dat wel iets sneller. 

Gelukkig zijn er wel een paar hele goede (top) modellen met een tintje die verschillende mode-harten hebben veroverd. Natuurlijk kent iedereen wel de bekende Noami Campbell, maar zeker niet minder goed of minder bekend is het opvallende Afrikaanse top model Alek Wek.

de Soedanese Alek Wek, vluchten met haar halve familie naar Groot Brittannië om daar een veilig leven op te bouwen. Op haar 18e liep ze voor het eerste een show en sinds die tijd is het balletje gaan rollen.


Met haar eigenzinnige uitstraling is de mooie en vrolijke persoonlijkheid van Alek Wek een pareltje in de modewereld en heeft ze voor heel wat modehuizen gewerkt. Haar verhaal begon als een nachtmerrie, maar eindigde als een droom. Nu ruim 17 jaar later is ze nog steeds niet uit de modewereld weg te denken en is ze één van dé (getinte) top modellen van de wereld. 

Alek Wek is een erg mooi model en haar foto's vind ik dan ook vaak erg inspirerend. Natuurlijk heb ik een paar mooie foto's voor jullie op een rij gezet.


Wat vind jij van de foto's van Alek Wek en kende je haar al?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten