zondag 13 oktober 2013

Trend: Boyfriend Coat


Het begint al echt herfst te worden en de kou is weer goed te voelen. Tijd om je zomer-jasje langzamerhand gedag te zeggen en weer een warme herfst/winter-jas aan te trekken. Dit kan je als vervelend zien, maar ach laten we er wat positiefs van maken. We mogen weer lekker combineren met heel wat meer lagen dan dat we in de zomer kunnen en daar hoort natuurlijk een lekkere warme jas ook bij. Een van de jassen die je deze herfst/winter veel zal zien is de "boyfriend coat', een heerlijke oversize wolle jas waar je in kan kruipen als de koude wind langs je wangen waait..


Oversize is het perfecte woord voor deze jas, want hoe meer hij oversized is, hoe beter. Niks vrouwelijke rondingen en taille. Alles mag lekker verstop zitten in een enorme jas die tot de knie of zelfs daar over valt. Alles behalve vrouwelijk hoor ik je denken, maar dit valt reuze mee. Combineer de jas met o.a. een paar toffe stiletto's of chique kokerrok en ik weet zeker dat je een mooie look hebt.


Boyfriend coat's zijn er in alle kleuren en maken en kan je met zoveel stijlen combineren, dat hij voor iedereen wel geschikt kan zijn. Het is eens wat anders dan een parka of trenchcoat, niet zo stijfjes en lekker nonchalant. De boyfriend coat's zijn er in verschillende lengte maten, kijk dus goed naar je eigen lengte. Hoe langer de jas hoe kleiner je lijkt. Ben je dus 1.65 kies dan voor een korter model, maar ben je 1.80 dan is een lang model prima. Natuurlijk moet je het zelf weten, maar je moet natuurlijk wel zien dat je nog in die jas loopt en niet dat de jas met jou loopt. ;-)


Ik vind de boyfriend coat erg leuk en ik raad hem dan ook zeker aan als je een mooie lange, warme, wolle jas wilt hebben. Het is eens wat anders en niet zo standaard. Ik heb een paar leuke boyfriend coat's voor je opgezocht om het zoeken wat makkelijker te maken.

links naar rechts
€65,- New Look/€86,- New Look/€46,- River Island
€76,- Topshop/€46,- River Island/€76 Topshop


Wat vind jij van de boyfriend coat?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten