vrijdag 18 oktober 2013

TITI + GERMAN KID F/W '13


Kristien Follon heeft het weer voor elkaar, er staat alweer een tijdje een geweldige collectie van TITI + GERMAN KID online. Dat deze Belgische creatieveling vol goede idee├źn zit, heb ik al eerder vermeld op Did You C.. en de collectie is dan ook weer om te smullen.


Opvallende teksten, stoere accessoires en echte eyecatchers waar elke fashionista die het wel aandurft om op te vallen verliefd op zou worden. Het lookbook ziet er goed uit en de modellen die via de Facebook-wedstrijd zijn gescout hebben goed hun best gedaan. Ik ben vooral fan van het vrouwelijk model, die met haar zwoele blik en lange lokken elke creatie van TITI een plaatje maakt en duidelijk weet waar ze mee bezig is.Het is een kleurrijke collectie die de donkere dagen wat op doet fleuren en er zijn dan ook zeker verschillende items die ik wel in mijn bezit zou willen hebben. Zo vind ik de sweaters super leuk en is er weer een geweldige tote bag die je jammer genoeg niet in dit lookbook voorbij ziet komen.Ik ben enthousiast. Laat de winter maar beginnen TITI + GERMAN KID is er klaar voor!

bron

Wat vind jij van de TITI + GERMAN KID collectie?

2 opmerkingen: