zaterdag 12 oktober 2013

Spot&Shop


Je hebt er vast ook wel eens last van. Je kijkt tv, leest een tijdschrift of surft op internet en je ziet de leukste items voorbij komen, alleen er is een klein probleempje. Er staat niet bij waar Rihanna die geweldige broek vandaan heeft of waar Wendy van Dijk haar mooie ketting heeft geshopt. BALEN, maar vanaf nu is er een oplossing want daar komt "Spot&Shop" om de hoek kijken.


Spot&Shop is super handig voor iedereen die van winkelen houdt en daarnaast ook nog eens erg makkelijk in gebruik. Alleen hoe werkt het eigenlijk?

Stap 1: Spot een item en maak een foto, printscreen of zoek een plaatje waar jou item op lijkt.

Stap 2: Upload de foto in de Facebook app van Spot&Shop en zet er een kleine beschrijving bij.

Stap 3: Wachten.. (De meiden van Spot&Shop en bezoeksters die net zoals jou aan het zoeken zijn naar hun items kunnen je oproepje bekijken en je tips geven waar je, je item kan vinden. Je kan natuurlijk ook zelf andere meiden helpen, want misschien weet jij ook wel als echte fashionista waar je de leukste items kan vinden.)

Stap 4: Gevonden! (Meestal wordt er snel gereageerd en weet er vast wel iemand waar je die zelfde broek van Rihanna kan kopen, of waar je een goede replica kan vinden.)


Super simpel toch en ook nog eens leuk om te doen. Ik speur bijna dagelijks het internet af voor Did You C.. en ik zie van alles voorbij komen. Als ik dan toevallig dit ook voorbij zie komen bij Spot&Shop is het een kleine moeite om het te delen.


Dus ben je al jaren opzoek naar iets of ben je een goede speurder, neem dan zeker even een kijkje op de Facebookpagina van Spot&Shop en de Facebookapp. Wie weet kan iemand je uit de brand helpen of word jij uit de brand geholpen. ;-)


Geen opmerkingen:

Een reactie posten