donderdag 3 oktober 2013

Shoppen bij Did You C.. @ de C4C Affordable Vintage Fair


Een paar weken geleden vertelde ik dat C4C Vintage weer een C4C Affrodable Vintage Fair organiseert in Trouw Amsterdam. De Affordable Vintage Fairs zijn altijd erg leuk en gezellig en een paradijs voor shopping queens en fashionista's. Een prima plek om je (vintage) najaar outfit te scoren en ook ik zal er dit keer weer bij zijn. Dit keer alleen niet als bezoekster, maar als verkoopster.

Truien, broeken, schoenen, sieraden en ga zo maar even door. Ik heb grondig mijn kast opgeruimd en alles wat ik nog leuk vind, maar zelf niet draag of niet meer bij mezelf vind passen zal je tijdens de C4C Affordable Vintage Fair te koop zijn. Naast dat ik mijn spulletjes verkoop, is het natuurlijk ook een goed moment om eens een kletspraatje te maken met jullie, want ik vind het altijd leuk om mijn volgers te ontmoeten.


Om jullie alvast een voorproefje te geven, heb ik een video gemaakt waarin ik een paar items laat zien die ik ga verkopen. Natuurlijk zal er veel meer te koop zijn, maar om erachter te komen wat dat allemaal is, zal je toch echt even langs moeten komen. ;-)


En zat er wat leuks tussen? Ik ben erg benieuwd hoe de verkoop gaat, maar ik heb er vooral veel zin in! Het wordt sowieso een gezellige dag, dat is iets wat zeker is. Zie je nou niks tussen mijn spulletjes, maar ben je toevallig wel een (fashion) blogger, spreek me dan even aan, want dan ben ik opzoek naar jou! Waarom dit precies is kan ik nog niet zeggen, alleen dat het leuk is.


Ik ben benieuwd of je even langs. Zo ja, dan zie ik je zondag 13 oktober in Trouw Amsterdam.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten