dinsdag 1 oktober 2013

Saint Laurent Ready To Wear Spring 2014


Stoer, vrouwelijk, sexy en hier en daar een toefje klassiek. De nieuwe collectie van Saint Laurent is lekker uitdagend en geeft hier en daar het één en ander bloot. Wat me opviel bij deze collectie is dat er zoveel verschillende stijlen in zitten en steeds wanneer ik dacht, dit is wel de laatste look kwam er nog een maar dan weer net met een andere twist.


Dat veel verschillende materialen bij elkaar worden gecombineerd zien we ook bij deze collectie terug. Veel modehuizen doen dat en dit geeft soms net iets extra's. Naast de "grove" eyecatchers, is er ook naar detail gekeken. Zo dragen sommige modellen metallic sokjes in hun schoenen en zijn alle items mooi afgewerkt.

De collectie van Saint Laurent is mooi, maar je moet er wel echt van houden. Naar mijn idee is het wel wat donker voor een lente collectie, want sommige items zou ik toch liever dit najaar al aan willen hebben. Ik heb het dan o.a. over de glimmende party dresses.

Bekijk mijn favorieten hier onder en vertel me wat jij van de collectie vindt. Ik ben benieuwd!


bron

Geen opmerkingen:

Een reactie posten