vrijdag 25 oktober 2013

Rihanna for River Island: Save The Best For Last..


Aan alles komt een einde, zo ook aan de samenwerking tussen Rihanna en River Island. Of ik dit nou echt jammer vind, is denk ik een tweede vraag. De collectie's van Rihanna waren leuk, maar niet zo bijzonder en tof dat ik er iets van zou willen hebben. Of dit bij de laatste collectie wel het geval is, zullen we even moeten bekijken.


Drie keer is scheepsrecht kunnen we ook wel zeggen, want 31 oktober zal Rihanna's derde en laatste collectie in alle River Island winkels liggen. Een veertig-delige collectie die vol sexy, trendy en stoere items zit waar je o.a. de feestdagen in kan vieren. Naast dat Rihanna gebruik heeft gemaakt van de Schotse ruit, zie we ook weer veel leder, denim, metallic en vintage rozen prints.


Veel modellen zijn oversized of hebben een sexy cut out. Ook zijn er weer korte items te vinden in de collectie, maar om nou met een blote buik te lopen als het 10 graden is vind ik wel wat te fris. Gelukkig is er ook wat warms te koop en een van de leukste items vind ik dan ook de metallic gouden sweater. Een echte eyecatcher die elke look in de feeststemming brengt.

Natuurlijk bestaat de collectie uit veel meer items en om je alvast een sneak peek te geven, heb ik een paar afbeeldingen uit het look book op een rij gezet. Ohja! Een antwoord op de vraag of ik iets wil hebben van deze collectie.. Nee eigenlijk niet, ik kijk nog wel even verder, maar misschien vind ik dit wel de leukste collectie van de drie.

Wat vind jij van de laatste collectie van Rihanna?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten