maandag 21 oktober 2013

OOTD: Vintage Boyfriend Coat


Wow het is alweer veelte lang geleden dat er een OOTD online stond en daarom was het ook echt weer de hoogste tijd om mezelf weer tip-top op de foto te laten zetten. De herfst is weer in volle gang en ondanks dat we niet staan te rillen van de kou (het is de aankomende dagen maar liefst 20 graden) vond ik het wel leuk om een "warme" outfit aan te trekken, met als eyecatcher mijn vintage boyfriend coat.Wat een fotogenieke boom was dit zeg. Tussen alle saaie groene, bruine en bladloze bomen stond dit opvallend exemplaar te stralen. Een plaatje al zeg ik het zelf en een prima match met mijn lipstick.


Ondanks dat ik verknocht ben aan mijn suede jack van Monki, was ik reuze blij dat ik eindelijk mijn vintage boyfriend coat aan kon trekken. Ik scoorde dit knal blauwe exemplaar tijdens de Kilo Sale van C4C Vintage, reuze blij was/ben ik ermee en met een kleine aanpassing die ik samen met mijn moeder heb gefikst is hij helemaal top! Een knoopsgat erbij en een knoop verplaatst en mijn al te brede schouders zien er een stuk florissanter uit. ;-)


Onder mijn jas draag ik een hele warme en zachte fluffy trui van de H&M waar ik het liefst in wil wonen. Een nadeel en misschien ook wel een voordeel is dat hij na elke was beurt langer wordt... Straks heb ik een jurk!


Je heb deze stoere boots van Primark al in het rood voorbij zien komen in mijn mini shoplog, maar ik kon het niet laten om ze toch ook maar in het zwart te kopen. Ze lopen erg fijn en zijn alles behalve braaf. Ik ben elke dag nog erg blij met deze stappers en ook met de rode die echt wel weer wat anders uitstralen dan de zwarte naar mijn idee. Ach je kan nooit teveel schoenen hebben.

Boyfriend coat - C4C Vintage Kilo Sale
Trui - H&M
Rok - Pieces
Panty, ketting & boots - Primark
Lipstick - Ruby Woo M.A.C

Ondanks dat de herfst wat kou met haar meebrengt vind ik het heerlijk om weer het een en ander met elkaar te matchen. Ik ben blij dat ik nog een panty aan kan, want aan een maillots wil ik nog niet denken. Ik ben benieuwd wat jullie van mijn look vinden en wat jij het liefst draagt tijdens deze herfst.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten