zondag 6 oktober 2013

MEN: Primark Lookbook Winter 2013


He he.. Ik hoor het jullie zeggen. Vandaag is er eindelijk weer eens een blogbericht speciaal voor de mannen. Het duurde weer veelte lang, ik weet het maar ik zal me best doen om wat vaker wat voor jullie online te zetten, maar ik beloof niks. ;-)


Primark, zoals jullie ondertussen wel weten, kom ik er graag en kan ik er uren rond snuffelen. Niet alleen de damesafdeling vind ik meestal een feest, ook bij de mannen hebben ze heel wat leuks voor zoals we gewend zijn van Primark, een betaalbare prijs.

Voor mijn gevoel is de ijskoude winter vol sneeuw, hagel en bevroren tenen nog lang niet in zicht. Ondanks dat is het natuurlijk altijd goed om voorbereid te zijn en dat vind Primark ook. In het winter lookbook voor de mannen zie je daarom dan ook genoeg dikke truien, warme jassen en stoere mutsen. Ook een comfi jas, schoenen en een old skool spijkerbroek kan niet worden gemist. Veel donkere tinten worden met elkaar gecombineerd, met hier en daar wat creme zodat de look er fris uit ziet.

Ik vind het lookbook er leuk uit zien en er zitten ook zeker wat leuke items tussen. Mijn favoriet is de zwarte jas die je hier onder ziet. Wat is jou favoriet?


bron


Shop jij wel eens met je vriend/man/vader/broer bij de Primark?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten