zaterdag 19 oktober 2013

KENZO-verlanglijstje


Soms heb je van die momenten dat je droomt van een volle bankrekening en dat je niet hoeft te kijken op een prijskaartje hoeveel iets kost. Hoe vaak ik de laatste tijd daar niet over droom is misschien wat meer dan normaal, maar dat komt dan ook omdat de donkere dagen + feestdagen er weer aan komen en ik het liefst mijn hele familie en mezelf vol stop met mooie cadeau's waar je jaren lang plezier van hebt.

Jammer genoeg zijn dromen nog steeds bedrog, maar met kijken naar mooie plaatjes word mijn honger naar designer items wel een beetje gesteeld. Sinds ik mijn de mooie KENZO ring kocht, krijg ik een elke dag meer een zwak voor dit merk en zou ik best nog wel wat items van dit toffe modehuis in mijn bezit willen hebben. Om me alvast goed voor te bereiden op een volle bankrekening die ik misschien ooit krijg heb ik alvast een KENZO-verlanglijstje gemaakt, kijk je even mee. ;-)
De sweaters van KENZO zijn om te smullen en ik zou dan ook een gat in de lucht springen als ik er ooit één in mijn bezit zal hebben. Naast dat ze super cool zijn, zien ze er ook lekker warm uit en zijn het echte EYEcatchers. De broek met de oogjes vind ik ook een echte topper, daar zou ik best wel eens mee over straat willen lopen.


Nog twee mooie looks, alleen vind ik de rechter broek niet zo echt mijn ding als ik hem zo zie. Het model staat het trouwens wel erg leuk. Wat ik ook erg tof vind is het leuke kraagje, deze maakt de oufit helemaal af en is denk ik ook prima na te maken. Misschien leuk voor een DIY..., ik zal er eens over nadenken.


Ik vind deze jas zo gaaf!! Dit is wel één van de toppers van de EYE collectie. Een echte EYEcatcher!


Naast de nieuwe EYE collectie vind ik de Flying Tiger collectie ook nog steeds erg leuk. Er is maar een tijger en dat is die van KENZO en het item wat dan ook boven aan mijn KENZO-verlanglijstje staat is een Flying Tiger item...


Hier is die dan mijn nummer 1 van mijn KENZO-verlanglijstje, de Flying Tiger Bag van maar liefst €395,-! Ik kan je vertellen dat ik dat niet zomaar ergens vandaan kan toveren en ik deze tas voorlopig uit mijn hoofd moet zetten. Maar ondanks dat... Is het geen plaatje! Stoer, classy en groot genoeg om al je zooi in te vervoeren. Het blijft leuk om opzoek te gaan naar mooie items en zo kan je, je lijstje met de dag langer maken.. Ik weet wel dat ik ooit de kans krijg zeker nog wel een KENZO item ga scoren.

Hmmmm... over een maandje ben ik jarig. Pap! Mam! ZUS!?? Als jullie toevallig teveel geld over hebben.. ;-)


Ik blijf nog even dromen en mijn lijstje bijvullen. Heb jij ook een designer-verlanglijstje en vind je KENZO ook zo leuk?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten