donderdag 17 oktober 2013

Gezocht: (Fashion) Bloggers!


Fashion blogger zoekt mede bloggers!! Dit keer even geen nieuwtje of fashion-tips, maar een oproepje. Samen met C4C Vintage ga ik een leuk event organiseren, speciaal voor bloggers! Daarom ben ik nu al een tijdje opzoek naar leuke, gezellige, spontane en te gekke bloggers die het leuk vinden om over fashion en vintage te schrijven. Ben jij een blogger of ken je iemand die blogt, tip die dan even of stuur zelf een mail, met je naam en website naar didyouc@gmail.com.

Hoe, wat en waar mag ik allemaal nog niet vertellen. Ik kan alleen zeggen dat ik het gezellig wordt en dat je het zeker niet wilt missen. Ben je geen blogger, niet getreurd uiteindelijk komt er o.a. een uitgebreid verslag op Did You C..

Tot dan!

Liefs Chamali

Geen opmerkingen:

Een reactie posten