dinsdag 8 oktober 2013

Did You C.. schreeuwt het van de daken: "WOWW, er is een Vintage Wearhouse!"


Dat C4C Vintage niet stil zit, dat blijkt maar weer uit dit blogbericht. De laatste tijd trekken ze steeds weer mijn aandacht en verrassen ze me telkens met hun nieuwe initiatieven en ideeën. Een paar weken geleden hoorde ik dit goede nieuws al, maar ik mocht jullie nog niets laten weten. Vandaag is het dan eindelijk de dag gekomen dat ik het van de daken mag schreeuwen, "WOWW, er is een Vintage Wearhouse!"

Samen met Angelique Surplus gaat C4C weer geschiedenis schrijven in vintage-land. Een ruime winkel gevestigd in het hartje van Amsterdam en maar 5 min van het centraal station vandaan, bied je 6 dagen in de week een paradijs vol vintage voor een affordable prijzen. Naast "gewone" vintage, wordt er ook designer vintage verkocht in een speciale treasure room. Ook is er een overdosis army en mooie accessoires verkrijgbaar. Eigenlijk kan je voor een volledige nieuwe look bij Vintage Wearhouse terecht, want de winkel bestaat maar liefst uit 3 verdiepingen.Zondag was de officiële opening en ik was er natuurlijk bij om er een kijkje te nemen. Speciaal voor jullie had ik mijn camera bij me, om zo een sfeer impressie te geven van de winkel.


C4C Vintage, kennen we allemaal wel van de Affordable Vintage Fairs en dat zij de eerste was die de Kilo Sale in Nederland introduceerde. Dat ze van aanpakken weet is een ding wat zeker is en ik had dan ook wel verwacht dat Vintage Wearhouse erg leuk zou zijn, maar zo leuk..! Naast dat de sfeer lekker relaxed en gezellig is, ziet de winkel en de spullen er erg mooi uit. En met mooie spullen bedoel ik, dat alles er goed, verzorgd en netjes uit ziet. Niet dat er drie knopen missen bij die ene blouse en er een enorme vlek op dat ene jurkje zit. Het is goed geregeld en je weet dat als je wat koopt, je iets koopt wat nog van goede kwaliteit is. Iets wat ik heel belangrijk vind, want aan rotzooi hebben we natuurlijk niks!
Natuurlijk is dit nog niet alles, want naast dat je als particulier je hart op kan halen kunnen bedrijven ook hun slag slaan. Altijd al eens vintage willen verkopen, maar je bent nog steeds opzoek naar de leukste kleding. Dan is Vintage Wearhouse een prima plek om zaken te doen. Je kan namelijk per stuk items kopen maar ook een WholeSale partij shoppen. Vintage in overvloed dus!


Nieuwsgierig geworden? Dat snap ik best. Vintage Wearhouse bevindt zich op de Geldersekade 37 in Amsterdam en is vanaf vandaag zes dagen in de week van 11.00 tot 19.00 geopend. Wil je op de hoogte blijven van alle ins and outs, like dan even de Vintage Wearhouse Facebookpagina en mis niks.

Ik weet zeker dat ik er vaak te vinden zal zijn en ik ga snel een keer uitgebreid shoppen bij deze super leuke winkel.

1 opmerking: