zondag 27 oktober 2013

Did You C.. oktober


Woeehooe!! De laatste zondag van de maand is een feit en het is dus weer tijd voor een Did You C.. Oktober was een maand waarin ik eigenlijk vrij weinig foto's maakte, maar ondanks dat heb ik wel de leukste er weer uitgeplukt zodat ik jullie mijn belevenissen van deze maand kan laten zien.
Oktober was de maand van de etentjes. Ik ben in tijden niet zo vaak uiteten geweest, maar ach het is natuurlijk wel erg leuk en lekker. ;-) Met mijn lieve vriendinnetje My ging ik uieten bij de Sumo in Utrecht. I LOVE SUSHI! Nom.. nomm..


Voor het eerst nam ik deel als verkoopster aan de C4C Affordable Vintage Fair. Verkopen op een markt is leuk, maar het voorbereiden is me wel een werkje. Ondanks dat, was het voorbereiden ook erg leuk. Het leek soms net alsof ik aan het shoppen was in mijn eigen kledingkast.


Alle foto's en video's voor Did You C.. worden gemaakt met een Canon EOS 600D. Ik ben gek op mijn camera, ondanks dat ik hem niet altijd helemaal snap.


Deze skull-ketting heb je al eerder voorbij zien op, alleen na hem een tijdje kwijt te zijn geweest vond ik hem weer. Ik vind hem nog steeds erg mooi en classy.


Een pony hebben is leuk, maar de mijne groeit altijd zo belachelijk snel. Erg onhandig als je het mij vraagt en omdat ik geen geld had om naar de kapper te gaan vond ik het maar een keer een idee om zelf de schaar erin te zetten. Hupaahh!! Knip.. knip... KLAAR! Zie hier het resultaat. Ik vind het prima en dit scheelt me weer een bezoekje naar de kapper en geld. Vanaf nu knip ik zelf mijn pony. :-)


Wachten op de bus om naar school te gaan..


Hier sta ik dan, een beetje ongemakkelijk bij mijn kraampje tijdens de C4C Affordable Vintage Fair. Ondanks het verschrikkelijke weer, kon ik samen met mijn moeder op de plaats van bestemming komen met het openbaar vervoer. (Jaja echte bikkels!) Ik heb het erg naar mijn zin gehad en ik heb genoeg mensen blij gemaakt met mijn spulletjes.


Ik ging weer uiteten! Dit keer met mijn lieve papa. We aten lekkere tapas en gingen daarna naar de bioscoop om Gravity te kijken. Een leuke film, vooral de 3D effects vond ik erg tof.


Het najaar heeft naast heel veel nadelen ook genoeg voordelen. Een van die voordelen is dat we weer donkere lipstick kunnen dragen en langzamerhand komen de glitters weer te voorschijn. * SHINE! *


POPCORN!


Jassen kopen vind ik altijd een hele klus, maar deze zomer scoorde ik al heel wat winterjassen en kocht ze maar gelijk omdat ik altijd een gevecht met deze dingen heb. Een van die winterjassen was deze boyfriend coat die ik tijdens de C4C Kilo Sale, scoorde. Ik ben zo verliefd op deze knal blauwe jas dat ik niet kon wachten tot dat het koud genoeg was om hem te dragen. Je zag deze boyfriend coat ook al eerder in een OOTD, die ene met die mooie boom...


Haha, soms heb ik van die momenten dat ik me verveel en jullie lastig wil vallen met een paar "lelijke" foto's. Dit keer ging ik met mijn nieuwe verslaving op de foto. Winegums die lijken op jelly beans en zo zoet zijn dat elke tandarts ze zou verbieden, maar lekker zijn ze wel. #yolo


Van de week kocht ik een hele mooie velvet rok met een vintage rozenprint. Hoe deze er precies uit ziet, zie je natuurlijk in een OOTD, dus je moet nog even geduld hebben.


Met deze mooie print eindig ik de Did You C.. oktober weer. Ik hoop dat je het weer leuk vond, ik namelijk wel. Het duurt nog een klein weekje tot dat we echt afscheid gaan nemen van oktober, maar ik kan je alvast vertellen dat ik niet kan wachten tot november begint, want... IK BEN JARIG! 18 november is de dag, dus daar komen vast wel foto's van.

Tot de volgende keer!
Liefs Chamali


Heb jij nog wat leuks gedaan in oktober en heb je al plannen voor in november?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten