woensdag 2 oktober 2013

#2 Style Switch: Street Stoer


Het is weer woensdag, dus het is weer tijd voor een nieuwe "Style Switch". Dit keer gaan we het over de Street Stoer stijl hebben. Een stijl die ik zelf altijd erg leuk vind en om verschillende manieren te combineren valt. Terwijl we het vorige week over de romantische en lieve stijl hadden, gaan we nu voor een stijl met ballen en eigenzinnigheid.


Als ik aan street stoer denk, denk ik al snel aan leder jasjes, stoere boots met studs, grove stoffen en opvallende accessoires. Naast dat je deze stijl lekker over de top kan dragen, kan je er ook voor kiezen om het simpel te houden, maar alsnog stoer.


Als je wat stoerder gekleed wilt, kan je het best voor een donkere basis kiezen. Denk hierbij aan zwart, grijs en donker blauw. Deze kleuren kan je prima combineren met lichtere/fellere kleuren, maar hou het wel rustig en niet te fleurig. Daarnaast kan je er voor kiezen om verschillende grove materialen te combineren, maar het hoeft echt niet allemaal zo ingewikkeld. Een versleten jeans, leder jack, basic shirt en een paar stoere boots kunnen je al snel een stoere look geven. Probeer gewoon wat uit en ga de uitdaging aan.

Voor de mannen gelden eigenlijk de zelfde tips en ik denk dat het voor hun misschien wel een stuk makkelijker is.


Qua make up kan je kiezen voor een simpele eye liner wing, maar een mysterieuze smokey eye past ook prima bij deze stijl. De lippen mogen best in een mooie kleur gestift worden, zo kan je er voor kiezen om voor rood te gaan, maar paars, roze, oranje en zelfs zwart kunnen net even die edgy look geven.


Dit was de Style Switch van deze week, tot volgende week dat is er weer een te vinden op Did You C..

Liefs ChamaliGeen opmerkingen:

Een reactie posten