woensdag 18 september 2013

Style Switch


Iedereen heeft er wel een keer last van en ik praat ook uit ervaring als ik zeg dat ik soms met mijn hoofd vol mode niet weet wat ik nou leuk vind of niet. Ga ik liever voor die romantische rok of kies ik voor dat stoere shortje, nee ik ga toch voor dat chique jurkje. Keuzes, keuzes en nog eens keuzes! Mode is leuk, maar zeker niet altijd even makkelijk. 

De vraag die ik wel eens voorbij hoor komen is dan ook, hoe kom je aan een eigen kledingstijl, hoe creëer en herken ik die? Ik ga je daar de aankomende weken mee helpen, want het wordt eens tijd om jezelf en je kledingkast onder de loep te nemen!


Nou ga ik je echt niet vertellen wat goed is en wat niet, want de keuze is altijd nog aan jezelf wat je aantrekt. Één van de belangrijkste punten vind ik dan ook dat je, je prettig moet voelen in de kleding die je draagt, want de kleding die je draagt zegt altijd veel over jezelf. Je gaat je toch ook niet voor doen als een tuthola terwijl je dat helemaal niet bent. Dus een lange jurk dragen terwijl je liever in een kapotte jeans loopt is ook geen goed plan. 

Het enige wat ik met deze serie aan blogberichten wil bereiken is jou te inspireren en duidelijk te laten zien wat verschillende stijlen inhouden en hoe je ze kan dragen.Er zijn natuurlijk super veel modestijlen en om die allemaal te gaan bespreken wordt misschien wat teveel. Om alvast een beginnetje te maken zal ik sowieso de volgende stijlen onder de aandacht brengen; Chique klassiek, lieflijk romantisch, street stoer en back to basic. Heb je suggesties voor andere stijlen die ik echt moet behandelen dan kan je dat natuurlijk altijd laten weten.Vanaf volgende week woensdag zal de serie beginnen en mannen wees maar niet getreurd, want ook voor jullie zal ik hier en daar wat tips geven. Want jammer genoeg hebben zij niet de keuze of ze een rok of broek zullen dragen, maar of dit nou echt zo'n pech is, is nog maar de vraag..


Ik heb er nu al zin in en ik weet zeker dat ik er zelf ook wat van ga leren. De zoektocht naar een eigen stijl is leuk, maar duurt soms ook eventjes. Uiteindelijk komt het vanzelf, alleen heeft het wat tijd nodig en hopelijk geef ik met mijn informatie dat ene zetje om het allemaal wat te versnellen.

Wie weet heb jij het helemaal niet nodig en weet jij al lang welke stijl het beste bij jou past. Laat het me dan weten! Dat vind ik alleen maar leuk. :-) Tot over een weekje, dan komt het eerste blogbericht online..


Heb jij een style switch nodig?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten