vrijdag 13 september 2013

Trend: Pied De Poule


Trends spotten is iets wat ik graag doe en soms wordt het ook wel een soort sport/spel. De trend die ik vandaag bespreek zag ik al vanuit de verte aankomen en droeg ik al van de week tijdens de OOTD "Back To School". Ik heb het over de pied de poule trend zoals de Fransen zeggen, terwijl de Engelse het weer de dogtooth trend noemen en de Nederlanders noemen het eigenlijk de pepita ruit trend, maar dat klinkt nog al tuttig dus denk ik dat we eerder één van internationale namen voor deze trend zullen gebruiken.


De pied de poule print heeft wat weg van een mislukt ster meets ruit? Ik weet het niet precies, maar dat het een tijdloos vormpje is, is een ding wat zeker is. De print wordt al jaren lang gebruikt en blijft bij veel modehuizen dan ook erg populair, daarnaast heeft deze print ook iets chique's en is hij vaak te zien in het zwart/wit.


Anno 2013 heeft de pied de poule print hier en daar haar make overs gehad en zie je de print dan ook o.a. in verschillende kleuren terug. Daarnaast wordt hij deze print niet alleen meer voor chique en behouden gezien, maar je kan deze print ook prima in een stoere street look combineren.


De pied de poule is een print die je dit najaar veel voorbij zal zien komen in de winkels. Zo heeft bijvoorbeeld Zara al heel wat pied de poule items in haar collectie's verwerkt en ook Forever 21 doet er lekker aan mee.

Goed nieuws, wil je samen met je vriend, vader en/of broer de pied de poule dragen dat kan, want ook bij de mannen werd hij gespot. Je hoeft niet perse een hele jas of broek met deze print te dragen, maar een leuk klein detail is ook al erg leuk. Denk bijvoorbeeld aan een shawl, elleboogstukken of tas.


Ik ben benieuwd wat jullie van deze print vinden. Dat ik het een leuke en tijdloze print vind is een ding wat zeker is. Ik denk ook wel dat ik naast mijn broek ook een ander item met deze zwart/wit print of misschien wel een gekleurde versie zal gaan kopen. Het koude weer wordt zo een stuk leuker met deze trend.

bron

Geen opmerkingen:

Een reactie posten