dinsdag 24 september 2013

"Tot ziens crop top.. Hallo trui..!"


Dat de herfst nu echt is begonnen hoef ik denk ik niet meer te vertellen. Ondanks dat het weer ons hier en daar in de war brengt met haar temperaturen, is het toch wel tijd om je najaar items weer tevoorschijn te toveren. Weg met die luchtige crop tops en hallo warme truien!


Elk seizoen vind ik wel wat mooi's hebben en zo vind ik de mooie gekleurden bladeren aan de bomen iets wat de herfst mooi maakt. Wat ik niet zo mooi vind is dat de temperatuur een stuk naar beneden gaat en als echte koukleum grijp ik dan snel een trui om lekker in weg te kruipen.


Ik houdt van truien en ik kan er dan ook niet genoeg hebben. Naast dat hij lekker warm moet zijn, moet hij er natuurlijk ook leuk uit zien. Het oog wilt ook wat! ;-)

Ik heb eigenlijk van allerlei soorten truien, van lekkere gebreide oma truien tot stoere sweaters en opvallende knitwear. Vaak grijp ik wel naar een donkere kleur, maar dit komt ook omdat er niet altijd gekleurden truien te koop zijn. Gelukkig is dat dit najaar niet het geval want naast dat je voor safe zwart, grijs, beige of wit kan gaan, is een gekleurde trui ook een echte must voor in je kast. Is nou zo'n groot gekleurd vlak te veel voor jou, pimp dan je look met een paar gekleurde accessoires om het zo een trendy tintje te geven. Zo draag ik graag mijn neon gele ketting met een zwarte trui.


Heel wat winkels hebben weer leuke truien voor je klaar liggen. Wat je veel ziet zijn de fluffy truien, die zijn zo zacht dat het net lijkt alsof je een knuffelbeest aan heb. Ook zie je veel stoere basic sweaters met teksten of prints. Vind je dit allebei niks, dan kan ik je vertellen dat de oude vertrouwden oversize gebreide trui ook nog helemaal 2013/2014 is.

leather look €60,- Topshop/fluffy leopard €57,95 Glamourous/gebreide print €42,95 Estradeur/tiger €49,95 Seleced Femme
fluffy neon €45,- River Island/pied de poule €69,95 Selected Femme/fake fur €30,- Boohoo/hologram print €49,- Mr Gugu&Miss Gogo

Ik heb heel wat webshops weer bezocht en zo heb ik mijn favorieten van dit moment bij elkaar gevonden. Ondanks dat de stijlen eigenlijk best wel verschillend zijn, vind ik ze stuk voor stuk erg leuk. Laat de kou maar komen, dan kan ik me lekker verstoppen in een warme trui!


Draag jij graag een trui?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten