maandag 9 september 2013

OOTD: Back To SchoolVandaag is het weer zover, ik mag weer naar school! Na ruim twee maanden vakantie te hebben gehad, heb ik eigenlijk best wel weer zin om aan de slag te gaan. Terug naar de regelmaat en vooral geen rust, want ik ga er vanuit dat het weer een pittig schooljaartje wordt. Bij een eerste schooldag, hoort natuurlijk een "Back To School" outfit en zoals je vast al wel door had ga ik je die vandaag laten zien.

De eerste schooldag is voor mij meestal een hele obstakel omdat ik elk jaar in een nieuwe klas kom en dus altijd weer met "nieuwe" mensen in de klas zit. Ik zou liegen als ik een makkelijke contactmaker ben en daarom heb ik me de vorige eerste schooldagen best ingehouden qua kleding. Ik wou zo min mogelijk opvallen en vooral niet mezelf laten zien. Vandaag is het tijd om daar verandering in te brengen, want het is alleen maar lastig om  jezelf anders voor te doen dan je bent.


Hier is die dan mijn "Back To School" outfit. Een comfi outfit met hier en daar wat kleur, prints en vergeet vooral niet de verschillende trends die ik er in heb verwerkt. Naar mijn idee is het een echte Chamali outfit en daarom ook zeker geschikt voor mijn eerste schooldag. Ik voel me er prettig in en de outfit is zeker niet saai.


"Pied de poule", is de naam van de print die je op mijn broek ziet, ook wel bekend in het Nederlands als de "Pepita ruit". Deze print zal je dit najaar samen met de Schotse ruit vaak voorbij zien komen. Ik vind het leuke en tijdloos printje en daarom werd ik ook helemaal verliefd op deze broek die ik tijdens het shoppen in Londen bij de Topshop zag hangen. De reden waarom ik deze broek zo leuk vind, is ook omdat de print op verschillende grote zichtbaar is en een mooi/zacht reliƫf heeft.

Wat logisch is en wat ook zeker altijd erg mooi is bij zwart/wit prints is om hem te combineren met rood. Omdat ik dit nogal voor de hand vond liggen heb ik er voor gekozen om hem te combineren met een neon gele trui die naar mijn idee ook prima te dragen is bij de pied de poule print en de outfit wat stoerder en street-achtiger maakt. Neon zal je ook dit najaar en in deze winter regelmatig terug zien komen in de winkels en dat is iets wat ik zeker niet erg vind.


Daar zijn ze weer, mijn leuke metallic paarse Dr. Martens! Ze lopen heerlijk en ze zijn naar mijn idee ook perfect voor deze outfit. Je kan er natuurlijk ook voor kiezen om voor mooie zwarte schoenen te gaan, maar ik vond dat voor mijn idee wat te saai. Ik wou eens wat anders en koos dus voor mijn nieuwe stappers.

neon gele trui - Zara
pied de poule broek - Topshop
schoenen - Dr. Martens
ketting - Monki


Misschien vind je deze outfit wat te opvallend voor een eerste schooldag en dat is die misschien ook wel. Maar ach ik voel me er lekker in en dat is denk ik het belangrijkste, want zoals ik al eerder zei is dit namelijk een echte Chamali outfit.  Dus beter kan ik me niet introduceren aan mijn nieuwe klasgenoten.


Wat draag jij op een je eerste schooldag/werkdag?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten